Behandelingen

Ik hecht veel waarde aan zuiverheid, onder zuiverheid versta ik niet alleen persoonlijke zuiverheid maar ook energetisch als zowel materieel. Persoonlijke zuiverheid spreekt voorzich. Maar hoe zit dat energetisch, ik probeer mijzelf energetisch zo zuiver mogelijk te houden door te mediteren en op mijn voeding te letten zodat energie vrij kan stromen.

Het materiaal “de olie” waarmee ik werk is zo zuiver mogelijk. Ik neem daarom ook alleen maar genoegen met biologische-olie en kruidenolie. Wist je dat er binnen 15 sec al uitwisseling ontstaat het lichaam en de olie/paste die je op je huid smeert. Is de olie onzuiver, wordt dit door je lichaam opgenomen, en moet dit weer verwerkt worden door je organen.

Of je nu een ontspanning massage, diepte massage of marma massage ondergaat, we spreken van te voren af wat je wel en niet gemasseerd wil hebben. Het is mogelijk om een gehele lichaams massage te ondergaan, waarbij alle ledematen, rug, buik, borst, gezicht en hoofdhuid gemasseerd wordt.

Waar het lichaam het toelaat gaan we de diepte in om zo nog meer flexibiliteit te creëren. Hierbij is jou ademhaling van groot belang, lukt je dit niet dan blijven we meer aan de “oppervlakte”. Het is voor mij de uitdaging om op het randje te blijven zodat het maximale resultaat van dat moment bereikt kan worden. Dit kan wel eens gevoelig zijn, maar na de behandeling is je lichaam je dankbaar.

Privacy wordt door mij gerespecteerd,na een korte uitleg van de behandeling trek ik mij terug zodat de cliënt zich kan omkleden, je bepaald zelf wat je aanhoudt, waar jij jezelf comfortabel bij voelt. Hou je kledingstukken aan is dit ook geen probleem. Het lichaamsdeel wat gemasseerd wordt is bloot, andere delen van het lichaam zijn bedekt met handdoeken. Na de massage is het wel fijn als de kruidenolie nog enige tijd op het lichaam kan zitten. Doe daarom geen dure kleding aan als je gemasseerd wordt dit ivm met de olie, deze kan afgeven. Een mogelijkheid om te douche is aanwezig.

Op dit moment wordt er hard aan gewerkt om na de massage een stoombad aan te bieden, dit is voor het lichaam een weldaad om na een massage een stoombad te nemen, de elementen vuur en water werken op dit moment samen, om de olie nog beter in te laten trekken en de afvalstoffen  afgevoerd. Dit heet ook wel swedana.