Sabaaydi

Een nieuwe vorm van Oosterse massage.

Een Sabaaydi Massage is een Thaise massage die gebruikt maakt van kruidenstempels met geneeskrachtige kruiden en olie. Het geeft je weer energie en een fit gevoel, bestrijdt stress en vermoeidheid, zorgt voor een goede doorbloeding, brengt verlichting en heeft een reinigend effect op de organen door de werking van de krachtige kruiden.

De Massage.

Denk even helemaal nergens aan. Sluit je ogen, ontspan en voel.

Je rug, schouderpartij worden met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd, vervolgens ontvangt u een heerlijke ontspanningsmassage voor de rug met verwarmde amandelolie verrijkt met etherische olie. Vervolgens wordt het voorhoofd gemasseerd zodat hier de laatste restjes spanning wegvloeien. De massage wordt afgesloten met een oliemassage van de onderbenen en voeten. Het effect van de Sabaaydi massage blijft nog dagen merkbaar door de werking van de krachtige kruiden en de zachtheid van de massage.

Met deze massage komt u echt tot rust. (60.min)

Kruidenstempels.

De samenstelling van deze unieke sabaaydi kruidenstempels zijn volgens het traditionele recept van What Pho (de meest beroemde massageschool van de wereld gelegen in Thailand). De kruidenmix bevat o.a Borneol & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Zuidafrikaanse lely, Kaffir limoen,  Tumeric, Gember/Zingeber, Eucalyptus, Acorus calamus, Tumeric, Pandanblad , Cablin (Patchoulli).